Începând cu lansarea primului iPhone în 2007, Apple a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața telefoanelor mobile. De-a lungul anilor, seria iPhone a evoluat constant, aducând inovații tehnologice și un design sofisticat. În continuare, vom explora cele mai bine comercializate telefoane din gama iPhone, care au captivat milioane de utilizatori din întreaga lume. Deși aceasta este o listă a telefoanelor iPhone cele mai bine comercializate, este important de menționat că preferințele utilizatorilor pot varia în funcție de nevoile individuale, buget și preferințe personale. Apple continuă să inoveze și să lanseze noi modele de iPhone pentru a răspunde cerințelor și așteptărilor utilizatorilor săi.

iPhone 12
Lansat în octombrie 2020, iPhone 12 a fost unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului. Acesta a venit cu un design nou, cu muchii plate și sticlă Ceramic Shield rezistentă, care oferă o protecție sporită împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale. iPhone 12 a fost echipat cu chipsetul A14 Bionic, care asigură performanțe excelente și eficiență energetică ridicată. De asemenea, a introdus tehnologia 5G în seria iPhone, oferind utilizatorilor o conexiune rapidă și fluidă.

iPhone 11
Lansat în septembrie 2019, iPhone 11 a fost succesorul popularului iPhone XR. Acesta a venit cu un ecran Liquid Retina de 6,1 inch, un sistem dual de camere, incluzând o cameră ultra-wide, și un procesor A13 Bionic, care a adus performanțe îmbunătățite față de generațiile anterioare. iPhone 11 a fost apreciat în special pentru raportul preț-calitate excelent și pentru calitatea fotografiilor realizate.

iPhone XR
Lansat în 2018, iPhone XR a fost unul dintre cele mai populare telefoane din gama iPhone. Acesta a venit cu un ecran LCD Liquid Retina de 6,1 inch și a fost disponibil într-o varietate de culori vibrante. Cu un singur obiectiv de cameră și un procesor A12 Bionic, iPhone XR a oferit performanțe remarcabile și o experiență utilizator fluidă. Prețul mai accesibil al iPhone XR a fost unul dintre factorii care au contribuit la popularitatea sa.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus
Lansate în 2014, iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost primele telefoane din gama iPhone cu ecrane mai mari, respectiv de 4,7 inch și 5,5 inch. Acestea au introdus un design reproiectat, cu muchii rotunjite și un corp subțire din aluminiu. Performanța îmbunătățită și îmbunătățirile aduse camerei au atras mulți utilizatori, iar popularitatea lor a fost susținută și de lansarea iOS 8, care a adus funcții noi și îmbunătățiri de sisdtem.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus
Lansate în 2016, iPhone 7 și iPhone 7 Plus au fost apreciate pentru rezistența la apă și praf, eliminarea portului tradițional pentru căști și introducerea camerei duale pe modelul Plus. Aceste telefoane au adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanța și calitatea fotografiilor. De asemenea, au fost primele telefoane iPhone care au eliminat butonul de acasă tradițional, înlocuindu-l cu unul tactil.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bine comercializate telefoane din gama iPhone. Fiecare lansare a adus îmbunătățiri tehnologice și inovații, atrăgând atenția utilizatorilor din întreaga lume. Calitatea construcției, performanța puternică, sistemul de operare intuitiv și ecosistemul Apple sunt câteva dintre motivele pentru care telefoanele iPhone sunt atât de populare și apreciate.